Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012




Αυτά είναι  τα 3 υπέροχα δώρα που σας περιμένουν...... σε 8 ημέρες έχουμε την κλήρωση ακόμα προλαβαίνετε φιλάκια ΟΜΟΡΦΙΕΣ μου καλή επιτυχία σε όλους.....!!!!  http://beautymylife2.blogspot.gr/2012/11/1st-giveaway.html

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012



Το ~Beauty My life~  εύχεται καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγειά δύναμη και όμορφες στιγμές..!! 

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Επίσκεψη στο Αγρίνιο!

Καλησπέρα ομορφιές τι κάνετε; Έφτασαν τα Χριστούγεννα...2 μέρες μένουν! Συνήθως κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα τα περνάω εκτός Αθηνών. Φέτος διάλεξα να επισκεφθώ μία από τις καταγωγές μου.... Το Αγρίνιο. Δεν ξέρω αν γνωρίζετε την πόλη πάντως εγώ από όσα έχω δει είναι μαγευτικά. Το δέντρο στη μεγάλη πλατεία είναι στολισμένο με πολλά πολλά φωτάκια. Θυμάμαι παλιότερα που είχα επισκευθεί το Αγρίνιο είχε έρθει το τότε << χωριό του Άη Βασίλη >>. Είχαν έρθει και κάτι πόνυ πολύ όμορφα....! Φέτος δεν είναι εδώ.Τέλος πάντων σκέφτομαι να περάσω και τη γιορτή μου εδώ και μετά να φύγω. Βγήκα μία βόλτα για ψώνια σήμερα και συνάντησα τη καλύτερη εικόνα για τα Χριστούγεννα! Ο κόσμος στο δρόμο προσπαθεί να ξεχάσει την κρίση και την απόγνωση αυτές τις άγιες μέρες.Πολλοί λένε ότι το Αγρίνιο η κρίση δεν το έχει αγγίξει. Δεν ξέρω θα σας γελάσω! Κάθε χρόνο στο Αγρίνιο διοργανώνουν πολύ ωραίες εκδηλώσεις με διάφορους τραγουδιστές και πολύ ωραία ατμόσφαιρα.Ελπίζω να ετοιμάσουν και φέτος κάτι τέτοιο.!













Εσείς που περνάτε τα Χριστούγεννα; Ποιά άλλη πόλη θα μου προτείνατε να επισκευθώ; Εύχομαι σε όλους και όλες σας καλές γιορτές με υγεία, αγάπη και φυσικά....ομορφιές!

Υ.Γ.: Μην ξεχνάτε να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό ο οποίος λήγει στις 6 Ιανουαρίου.

      Καλά να περνάτε!
Βάσω.

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

3ο δώρο: Προϊόντα KORRES.


 Γεια σας! Τι κάνετε σήμερα? Κάνατε τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας? Θα πάτε πουθενά στις διακοπές? Μμμμμ μύρισε Χριστούγεννα ! Όπως σας είχα υποσχεθεί, μόλις φτάναμε τα 200,300 likes θα σας έβαζα το τρίτο δώρο του διαγωνισμού! Λοιπόν το τελευταίο δώρο είναι δυο αφρόλουτρα και μία κρέμα σώματος από την ελληνική εταιρεία καλλυντικών KORRES. Τα προϊόντα είναι προσφορά του φαρμακείου Φαρμακείο Αθανάσιος Ταουίλ ένα από τα μεγαλύτερα φαρμακεία της Αττικής. Τα αφρόλουτρα είναι με άρωμα πράσινου τσαγιού και η κρέμα σώματος με άρωμα καρύδας.







Καλές γιορτές.
Βάσω

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Review: Προιόντα Shea d' Afrique.

  Γεια σας ομορφιές,τι κάνετε? Κυριακή σήμερα πως περνάτε? Θυμάστε που σας είχα πει ότι επισκέφθηκα μία έκθεση με διάφορες εταιρείες καλλυντικών. Εκεί βρήκα την αγαπημένη σειρά  Shea d' Afrique. Οι περισσότερες από εσάς την ξέρετε. Για όσες όμως δεν την γνωρίζουν η σειρά είναι από τη γερμανική εταιρεία Abis-Pharma.Η Shea d’ Afrique εγγυάται πρόληψη από δερματολογικές παθήσεις αλλά και εντατική φροντίδα για το ερεθισμένο δέρμα καθώς τα προϊόντα της είναι πλούσια σε βιταμίνες A,E, και μακρά ακόρεστα λιπαρά οξέα που προέρχονται από 100% φυσικά συστατικά. Είναι διαθέσιμη σε τρεις διαφορετικές ποικιλίες: κλασσικό, βιολεμόνι και αλόη βέρα. Είναι όλα ακατέργαστα και ανήκουν στην κατηγορία ποιότητας Α, χωρίς χημικά πρόσθετα. Το κλασσικό Shea d’ Afrique είναι καθαρή Shea-Butter χωρίς πρόσθετα. Oι ποικιλίες βιολεμόνι και αλόη βέρα περιέχουν φυσικά βιολογικά εκχυλίσματα από βιολεμόνι και αλόη βέρα σε πολύ μικρή ποσότητα.
     Όταν πήγαμε στην έκθεση βρήκαμε τον κύριο Παναγιώτη, ο οποίος μας δώρισε και δύο προιόντα με άρωμα βιολεμόνι και αλόη βέρα.Επίσης αγόρασα και δύο σαπούνια Kari plus. Την κρέμα δοκίμασα εγώ και η αδερφή μου,η οποία έχει πρόβλημα ξηροδερμίας. Ξηροδερμία έχω και εγώ αλλά μόνο στα χέρια.Η αδερφή μου η οποία έχει ξηροδερμία σε όλο το πρόσωπο την δοκίμασε με απίστευτα αποτελέσματα. Έχει δοκιμάσει πολλά φαρμακευτικά προιόντα αλλά όπως αναφέρει << προιόντα υπάρχουν πολλά σαν την Shea d' Afrique κανένα!>>. Το προιόν αυτό βοηθά και στην ακμή.

Ο πάγκος της Shea d' Afrique: 

Τα προιόντα Shea d' Afrique καθώς και τα σαπουνάκια Kari-plus:















Α! Μην ξεχάσω να σας πω ότι μόλις τελειώσει ο πρώτος διαγωνισμός μας θα ακολουθήσει νέος μεγάλος διαγωνισμός με τα προιόντα της εταιρείας!

Τα προιόντα μπορείται να τα βρείτε στις παρακάτω τοποθεσίες : http://www.shea-d-afrique.de/docs/shop_gr.pdf


Καλό βράδυ σε όλους 
και όλες σας!
Βάσω.

                                                  










Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Mastic Spa new site!

Γεια σας ομορφιές, τι κάνετε? Σήμερα είναι μια κρύα μέρα δεν νομίζετε???

Είναι γλυκιά και όλοι την γνωρίζουν. Πολλοί την τρώνε ,άλλοι πάλι απλά την μυρίζουν.Τι είναι?? Μα φυσικά η Μαστίχα Χίου που χρησιμοποιείται στα προϊόντα των Mastic Spa. Το νέο site των προϊόντων -που είναι και e-shop- ανέβηκε σήμερα και περιμένει να το επισκεφθείτε. Όσοι δεν γνωρίζετε τα προιόντα μπορείτε να τα δείτε εδώ www.masticspa.com. A! Ξέχασα το πιο σημαντικό .......... Ξεκίνησε νέος διαγωνισμός από την εταιρεία!!!


Καλές αγορές!
Βάσω!

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Review προιόντων AGEMA.!

Γεια σας ομορφιές.Την Κυριακή επισκέφθηκα την παρουσίαση καλλυντικών της εταιρείας AGEMA. Ενθουσιάστηκα πραγματικά.Εκεί δοκίμασα το καθαριστικό προσώπου Facial Wash το οποίο ερωτεύτηκα από την πρώτη κιόλας χρήση.Ο καθαρισμός προσώπου με το υγρό σαπούνι
καθαρίζει και απομακρύνει περιβαλλοντικούς ρύπους, ισορροπεί το ΡΗ, τονώνει και προετοιμάζει το πρόσωπο για την χρήση και δράση της κρέμας. Δίνει αίσθηση φρεσκάδας, δροσιάς, απαλότητας και καθαριότητας γρήγορα και εύκολα.Το προϊόν το αγόρασα και το χρησιμοποίησα στο σπίτι.Κάνει καταπληκτική δουλεία και το συστήνω ανεπιφύλακτα.Το σαπούνι δοκίμασα εγώ, η αδερφή μου και η καλύτερή μου φίλη. Η καθεμία από εμάς έχει διαφορετικό τύπο επιδερμίδας, αλλά τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και στις τρεις μας. Επίσης δοκίμασα και το ελιξίριο της σειράς.Και αυτό είναι εξίσου καλό προϊόν. Παρακάτω θα δείτε φωτογραφίες από το χώρο της παρουσίασης και τα προϊόντα:

AGEMA/Ancient Greek Beauty Secrets:
 Οι πρώτες ύλες παραγωγής των προϊόντων AGEMA:
Αυτά είναι τα δωράκια που μας έδωσαν στην παρουσίαση:
 Η καφέ συσκευασία περιέχει το σαπούνι καθαρισμού.Τα υπόλοιπα είναι δωράκια που μας έδωσαν με την αγορά μας (Facial Elixir, Facial Wash και scrub προσώπου)
 Όλα τα προϊόντα της εταιρείας AGEMA :


Ελπίζω να σας άρεσαν.
Φιλάκια.
Βάσω.                                                       





Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Εκδήλωση στο ξενοδοχείο HILTON!

 Γεια σας ομορφιές. Πώς περνάτε? Την Κυριακή πήγα σε μία έκθεση με διάφορες - γνωστές και μη - εταιρείες καλλυντικών. Μετά επισκέφθηκα μία παρουσίαση καλλυντικών της σειράς AGEMA. Ομολογώ να πω πως εξεπλάγην και από τις δύο επισκέψεις.Στην έκθεση βρήκα προϊόντα όπως αυτά των εταιρειών LR,Oriflame,Abis Pharma,Bloom-Bloom,Harrn και πολλές άλλες.Αγόρασα διάφορα πραγματάκια από κάποια σταντ.Μέχρι στιγμής δεν τα έχω χρησιμοποιήσει όλα γι' αυτό και δεν έχετε ακόμα ανάλογο review.Παρακάτω θα βρείτε φωτογραφίες από την έκθεση:

 Η εταιρεία σαπουνιών Bloom-Bloom.Υπέροχα σαπουνάκια σε διάφορα σχήματα και χρώματα.Δεν είναι σαν γλυκίσματα;
 Η εταιρεία ανατολίτικων καλλυντικών HARRN.
 Η γνωστή σε όλους πλέον σειρά Shea d' Afrique.
 Ένας πάγκος γεμάτος ευωδιές και.........λεβάντα.!
 Αυτές ήταν κάποιες φωτογραφίες από την έκθεση.Σύντομα θα έχετε review από τα προϊόντα αυτά αλλά και από εκείνα τις παρουσίασης. Τα λέμε στο επόμενο post μου.
                                                               Φιλιά!
                                                             Βασιλική.





Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Φωτογραφία

~Στο σαλόνι  ομορφιάς θα βρείτε και τα φυσικά προϊόντα  Κarite (shea butter) για θρέψη και αναζωογόνηση για πρόσωπο και σώμα~



                                                                       



    concept store SHOP presents AGEMA!
  • Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου το concept store SHOP παρουσιάζει τα ενεργειακά καλλυντικά AGEMA / Αρχαία Ελληνικά Μυστικά Ομορφιάς, για τον άνδρα και την γυναίκα!

    Σας περιμένουμε όλους απο τις 13.00 - 15.00 να σας μυήσουμε στις αρχέγονες-διαδικασίες-συνταγές που χρησιμοποιούσαν οι Πρόγονοι μας!

    ****

    Η AGEMA / Αρχαία Ελληνικά Μυστικά Ομορφιάς, έχει την έδρα της στον Λύγγο Ιωαννίνων, στην ευρύτερη περιοχή της κοιλάδας της Δωδώνης, οπού πλαισιώνεται από μια διάχυτα μυστηριακή φύση από αυτοφυή φυτά που θεωρούνταν δώρα των θεών. Η ζωτική της ενέργεια διαχέεται και εξωτερικεύεται προς κάθε μορφή ζωής που περιβάλλει και περιβάλλεται, κάνοντας την περιοχή να χαρακτηρίζεται ως μια αέναη, αστήρευτη, φυσική ενεργειακή Πηγή, γι αυτό επιλέχθηκε και ως χώρος για το πρώτο, το αρχαιότερο και για πολλά χρονιά μοναδικό μαντείο.

    Με συγκεκριμένες αρχέγονες-διαδικασίες-συνταγές, οι Προγονοί μας δέχονταν από τα ολοζώντανα όντα του φυτικού βασιλείου, στην άγριά τους κατάσταση, όλες τις δυνάμεις και την κραδασμική ισχύ των αυτοφυών αυτών φυτών που ζουν στις δικές τους κοινωνίες και διαθέτουν «καθαρές πληροφορίες» και εξέχουσα συλλογική μνήμη.

    Η AGEMA "γεννήθηκε" για να σας μεταφέρει αυτά τα φυσικά καθαρά-ενεργειακά δώρα, σεβόμενη και συνεργαζόμενη απόλυτα με την φύση και τους νόμους της.

    Τα αρχέγονα-φυσικά-ενεργειακά προϊόντα της είναι ο «διαβιβαστής», ο «δίαυλος» ένωσης της ενεργειακής Πηγής της Δωδώνης με την ατομικότητά σας.

    Η AGEMA μετασχηματίζει, μεταλλάσσει, προβάλει τις αρχέγονες δομές του μεγαλείου του παρελθόντος στους «μοντέρνους», «σύγχρονους», «εξελιγμένους» καιρούς του σήμερα και του "εδώ και τώρα"...

    Η τιμή των προϊόντων AGEMA αναφέρεται στην αξία του «φυσικού» προϊόντος. Η αέναη, αστείρευτη ενέργεια που απορρέει από την κοιλάδα της Δωδώνης δεν είναι εμπορεύσιμη και σαν τέτοια χαρίζεται απλόχερα στους φίλους της AGEMA.
    www.agema.gr

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Το δώρο του 1ου νικητή.


Καλησπέρα ομορφιές.Αφού φτάσαμε τα 100 likes ήρθε η ώρα να σας δείξω το δώρο του πρώτου νικητή. Λοιπόν την Παρασκευή έκανα την παραγγελία μου από την Ariane-shop.gr https://www.facebook.com/pages/ariane-eshopgr/209545635757902 στην οποία τους μίλησα και για το blog μου.Η Ariane-eshop είναι το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα με προϊόντα περιποίησης μαλλιών στην Ελλάδα.Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.ariane-eshop.gr
ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2010 και εμπορεύεται προϊόντα περιποίησης μαλλιών. Η αποστολή γίνεται σε ολόκληρη την Ελλάδα. Επωφεληθείτε από τις καθημερινές προσφορές και κερδίστε -10% έκπτωση αγοράζοντας 1 προϊόν, -15% έκπτωση αγοράζοντας 2 προϊόντα και -20% έκπτωση αγοράζοντας 3 ή περισσότερα προϊόντα. Σήμερα το πρωί,λοιπόν, έλαβα δύο δεματάκια.Το ένα περιείχε το περιεχόμενο της παραγγελίας μου και το άλλο ένα δωράκι για εσάς τις φίλες και τους φίλους του site και του blog μου!Το πακέτο περιείχε :
  • Bain Nutri-Thermique 80ml.Θερμοενεργό σαμπουάν βαθιάς θρέψης των πολύ ξηρών μαλλιών.
  • Ciment Thermique 50ml.Κρέμα χτενίσματος για αναδόμηση, με συστατικά προστασίας από τη θερμότητα.
  • MaxFactor (Coco Crazy 01)Trio eye shadow.
  • L'Oreal Mascara Volume Million Lashes.





Το δώρο του πρώτου νικητή περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ την Ariane-eshop.gr και τον κύριο Κωνσταντίνο Προφυτάκη για την προσφορά τους.


Καλή επιτυχία σε όλους 
και όλες σας!
Βασιλική.

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Δώρο διαγωνισμού!

Καλημέρα ομορφιές. Καλό μήνα και καλές γιορτές! Τι κάνετε; Σήμερα το πρωί μόλις ξύπνησα άκουσα τη βροχή να χτυπάει το τζάμι μου και σηκώθηκα με μια χαρά από το κρεβάτι μου ........ δεν μπορείτε να φανταστείτε! Ας μπω όμως στο θέμα. Χθες το βράδυ με μεγάλη μου έκπληξη συνειδητοποίησα ότι φτάσαμε επιτέλους τα 50 likes. Αποφάσισα λοιπόν επειδή ήταν βράδυ και δεν θα έβγαιναν ωραίες οι φωτογραφίες να τις τραβήξω σήμερα. Σήμερα μόλις συνδέθηκα είδα τα 66 likes.! Έτσι ανέβασα το δώρο του δεύτερου νικητή. Η παλέτα περιέχει 48 σκιες, 4 ρουζ, 6 lipgloss, 1 καθρεφτη μικρό και 4 πινέλα!








Καλή επιτυχία σε όλους και όλες σας!
Καλές γιορτές!
Βασιλική