Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Review :Red water



Γεια σας κούκλες τι μου κάνετε?

Εμείς δόξα το Θεό καλά.... σήμερα κορίτσια θα μιλήσουμε για περιποίηση προσώπου και σώματος,θα σας πούμε για μια εταιρία που ούτε εγώ την ήξερα ούτε και η Βασιλική.!
Διαβάζοντας λοιπόν ένα ποστ σε κάποιο άλλο blog { http://cuteandgirlydms.blogspot.com/} ανακάλυψα την Red-Water-Natural-Cosmetics και λέω τι είναι αυτό?πρέπει να το δω καλύτερα......
Αρχικά να σας πω ότι μου έκαναν εντύπωση οι συσκευασίες τους..και το ότι είναι Ελληνικό προϊόν
και δεν το ήξερα...ήταν ο λόγος που αγόρασα κάποια πράγματα....!!!!
Πήρα λοιπόν τα παρακάτω, ένα σετ με μινιατούρες...{σετ ταξιδιού δηλαδή μιας και τρελαίνομαι για οτιδήποτε κυκλοφορεί σε μινιατούρα}το όποιο περιείχε τα εξής Face Foaming Cleansing Gel, 24hour Balancing Face Cream, Face Scrub, Face Mask & Eye Cream...και επίσης μια κρέμα σώματός Body butter almond & olive oil ...!!
Να σας πω ότι μου κόστισαν 32 ευρώ περίπου και μου έστειλαν και κάποια δείγματα μαζί με την παραγγελία μου..!
Τώρα τι μου άρεσε και τι όχι στα προϊόντα προσώπου:
Μου άρεσε πολύ το Face Foaming Cleansing Gel,ωραίο άρωμα και ωραίο αποτέλεσμα, η κρέμα προσώπου καλή θα την ήθελα όμως λίγο ποιο παχύρρευστη όχι τόσο αραιή,το scrup αρκετά καλό και πολύ καθαριστικό,η μάσκα είναι πάρα πολύ καλή και απλώνεται πολύ εύκολα.
Όσον αφορά τα δείγματα η κρέμα ματιών μου άρεσε θα την ήθελα όμως και αυτή λίγο ποιο πηχτή τα υπόλοιπα δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα,μετά από χρήση ένός μήνα περίπου είμαι αρκετά ευχαριστημένη.Για την κρέμα σώματος θα ήθελα να πω ότι έχει ωραίο άρωμα το οποίο κρατάει, ενυδατώνει,και θρέφει την επιδερμίδα,αυτή αντίθετα όμως είναι πολύ πηχτή και δεν απλώνετε τόσο εύκολα.Αυτά είχα να σας πω για τα προϊόντα red-water. Αν θέλετε να με ρωτήσετε κάτι για αυτά που έχω χρησιμοποιήσει ευχαρίστως να σας το πω...!!!
Α ξέχασα να σας πω ότι πήρα και 4 μικρά αφρόλουτρα 50mlτο καθένα τα όποια ήταν φανταστικά και μύριζαν υπέροχα
Ποιο κάτω θα δείτε φωτογραφίες όπως ήταν όταν τα παρέλαβα..!!



Η κρέμα σώματος...

Το σετ ταξιδιού...

 Και εδώ όλα μαζί....
Θέλω να σας πω ότι το ποστ δεν είναι διαφημιστικό διότι τα αγόρασα με δικά μου χρήματα 
και είναι η άποψή μου ειλικρινά...!!!
Φιλάκια μέχρι το επόμενο ποστ.! 
Πόπη~Βάσω

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Διαγωνισμός με το αρωματοπωλείο "Εσθίρ"

Γεια σας ομορφιές μου!
Μμμμμ....θυμάστε ένα ποστ που είχαμε κάνει για το αρωματοπωλείο "Εσθίρ"; Σας είχαμε πει ότι θα σας ετοιμάζαμε και μία έκπληξη.Λοιπόν η έκπληξη είναι ένας διαγωνισμός με δύο νικητές.Ο 1ος νικητής κερδίζει ένα άρωμα της επιλογής του 50ml και ένα γαλάκτωμα ξανά της επίλογης του. Ο 2ος νικητής κερδίζει ένα άρωμα της επιλογής του 50ml και ένα αφρόλουτρο.Ο διαγωνισμός διαρκεί από τις 15 εώς τις 28 Φεβρουαρίου. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά ή μέσω e-mail για την παραλαβή των δώρων τους.


a Rafflecopter giveaway
Όροι διαγωνισμού:

  • Like στην σελίδα του ~Beauty My life~  στο Facebook.
  • Like στη σελίδα του αρωματοπωλείου "Εσθίρ" στο Facebook.
  • Ν είστε μέλος στο blog μας.
  • Like & Share("Μου αρέσει" και "Κοινοποίηση") τη ανάρτηση του διαγωνισμού.

Η κλήρωση θα γίνει με τη βοήθεια του random.org


Υ.Γ.: Μην ξεχάσετε να αφήσετε το e-mail σας στα σχόλια.

   ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!
Βάσω~Πόπη
http://kerdise-to.gr/


Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Shea d' Afrique GIVEAWAY - CLOSED

Γεια σας ομορφιές μου, κούκλες μου, πώς είστε σήμερα; Θα κάνουμε και εμείς τη γνωστή ερώτηση: γιορτάζετε σήμερα; Είτε γιορτάζετε είτε όχι δεν πειράζει εμείς ετοιμάσαμε τους νικητές του διαγωνισμού μας.Όπως γνωρίζετε οι νικητές είναι τρεις και κερδίζουν από τρεις κρέμες Shea d' Afrique των 100 ml και ένα σαπουνάκι Kari Plus της επιλογής τους. Πριν σας ανακοινώσω τις/τους νικήτριες/ες, θέλω να σας ευχαριστήσω για τις συμμετοχές σας που ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας.




a Rafflecopter giveaway

Συγχαρητήρια και στις τρεις σας.Σας έχουμε στείλει e-mail και περιμένουμε απάντηση σε 48 ώρες. Εάν δεν λάβουμε απάντηση θα ξανακάνουμε την κλήρωση.
Μην ανησυχείτε όμως όσες δεν κερδίσατε...Αύριο ανεβαίνει καινούριος διαγωνισμός με πολύ άρωμα...!!!Μπορείτε να μαντέψετε τι είναι;

Φιλάκια.
Βάσω~Πόπη

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

10 χρόνια Mastic Spa!

Γεια σας και πάλι! Λοιπόν χτες το βράδυ τα Mastic Spa γινόταν 10 χρονών! Το πάρτι έγινε στη BEEROCK ... πολύ ωραίο μαγαζί! Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν ήμασταν και εμείς προσκεκλημένοι. Περάσαμε καταπληκτικά, ήπιαμε το ποτό μας ,διασκεδάσαμε και μας έδωσαν και από δύο πολύ όμορφα δωράκια! 

 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Mastic Spa!!!


Σεμινάριο SEVENTEEN!

Γεια σας ομορφιές, πώς είστε; Σας είχα πει ότι θα πηγαίναμε στο σεμινάριο της Seventeen; Μετά από λίγες εβδομάδες ήρθε η ώρα να φτιάξω και ένα ποστ αφού δοκιμάσαμε και το scrub και τη μάσκα! Σε αυτό το σεμινάριο μάθαμε πολύ ωραία πράγματα τα οποία δεν γνωρίζαμε ή αγνοούσαμε! Η Δήμητρα -η κοπέλα που μας έκανε το σεμινάριο- ήταν πολύ κατατοπιστική και σε έπειθε με τα λόγια της!Δοκιμάσαμε 2 είδη μακιγιάζ - πρωινό και βραδινό- και σωστό καθαρισμό προσώπου.Η Δήμητρα διάλεγε διάφορες κοπέλες και εφάρμοζε πάνω της αυτά που μας μάθαινε. Φεύγοντας μας έδωσαν και από ένα τσαντάκι που περιείχε ένα scrub μία μάσκα και τα σφουγγαράκια που χρησιμοποιήσαμε. Πιο κάτω θα δείτε και φωτογραφίες από το σεμινάριο:

Το μακιγιάζ που επέλεξα εγώ...



 Το μακιγιάζ της Βάσως...


 Προϊόντα της εταιρείας που χρησιμοποιήσαμε...


Η Δήμητρα επί το έργον...

Η Βάσω με τη μάσκα...χαχαχα σαν φαντασματάκι!


Η Βάσω με μακιγιάζ...όχι σαν φαντασματάκι!


Λαδάκι για τα μαλλιά... πολύ καλό!


Τα σφουγγαράκια που χρησιμοποιήσαμε και πήραμε φεύγοντας μαζί μας!

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Γεια σας ομορφιές μου τι κάνετε; Λοιπόν πρώτα από όλα θέλω να ζητήσω συγνώμη που δεν μπαίνουμε πολύ τελευταία αλλά έχει πρόβλημα ο υπολογιστής μας. Σήμερα που λέτε θεώρησα μία πολύ ωραία μέρα μιας και μπήκε και ο Φεβρουάριος και μύρισε καλοκαίρι για περιποίηση των άκρων! Όλες ξέρετε πόσο σημαντικό είναι για μία γυναίκα να περιποιείται τα νύχια της!Από μικρή μου άρεσε να φτιάχνω τα νύχια μου και να τα βάφω. Σήμερα μετά από αρκετό καιρό είπα να κάνω μία ολική περιποίηση! Κλείσαμε λοιπόν ραντεβού με την μανικιουρίστ μας τη Μαρκέλλα της οποίας η δουλεία είναι εξαιρετική! Τελευταία έχω μια τάση για τα nude νύχια δεν ξέρω γιατί.Τέλος πάντων όπως καταλάβατε έβαλα τεχνητά νύχια με nude χρώμα και αυτοκολλητάκια Dior.Πολύ όμορφα!
























Η Βάσω έκανε απλά μια περιποίηση. Αυτά από εμάς! Εσάς σας αρέσει να περιποιείστε τα νύχια σας; Λάβατε μέρος στο διαγωνισμό μας; Λήγει σε λίγες εβδομάδες! 


Καληνύχτα!
Βάσω~Πόπη.