Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

LIERAC Hellas και parapharmacie.gr event!

Ομορφιές μου! Τι κάνετε σήμερα; Μπαίνει και ο καινούριος μήνας σε λίγο έρχονται και οι διακοπές του Πάσχα! Όλα πολύ ωραία. Μην ξεχάσω να σας πω ότι εγώ {η Βάσω δηλαδή} φεύγω σε λίγες μέρες για την Ιταλία.Από εκεί σκέφτομαι να κάνω και το πρώτο μας βιντεάκι. Έχετε στο νου σας κάποια αξιοθέατα τα οποία θα άξιζε να επισκεφτώ;  Ή ακόμα καλύτερα μήπως έχετε κάποια συγκεκριμένη απαίτηση για το 1ο μας βίντεο; Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα σας φτιάξω και ένα ποστ με τα αξιοθέατα εκεί.Ας μπούμε στο θέμα μας τώρα.

Το Σάββατο παρευρεθήκαμε στο event της LIERAC Hellas, της parapharmacie.gr και των Greek Beauty Bloggers. Ήταν ένα event για τις 10 πιο δημοφιλή bloggers.Καταρχάς η παρουσίαση των προϊόντων ήταν πολύ ωραία. Είδαμε και μάθαμε πράγματα τα οποία δεν γνωρίζαμε ή πολύ απλά εάν δεν ενδιαφερόμασταν κανένας δεν θα μας εξηγούσε. Μας παρουσίασαν τη σειρά SUNIFIC της LIERAC. Οι άνθρωποι του καταστήματος ήταν πολύ ευγενικοί μαζί μας και πραγματικά δεν έχουμε ξαναεπισκευθεί φαρμακείο το οποίο να είναι τόσο φιλικοί μαζί μας. Μας εξηγούσαν ότι ρωτούσαμε χωρίς να δυσανασχετούν αλλά και χωρίς να δείχνουν ότι ίσως τους κουράσαμε. Καταλάβαιναν πότε θέλαμε να μιλήσουμε μόνες μας και πότε χρειαζόμασταν τη βοήθειά τους. Είναι ευχάριστοι άνθρωποι με το χαμόγελο στα χείλη-κάτι που είναι απαραίτητο στις μέρες μας-.Σας ευχαριστούμε πολύ όλους μαζί και τον καθένα ξεχωριστά!!

Όσον αφορά τα προϊόντα της LIERAC θα θέλαμε στο μέλλον να δοκιμάσουμε κάποια από αυτά και να σας πούμε τη γνώμη μας. Πιο κάτω θα δείτε και φωτογραφίες με τη follower που μας ακολούθησε. Το όνομα της είναι Ράνια και είναι μια υπέροχη κοπέλα, χαμογελαστή,γλυκύτατη. Θα χαρούμε πολύ να την ξαναδούμε. Ευχαριστούμε τη Ράνια που ήρθε μαζί μας, τη LIERAC Hellas , το parapharmacie.gr και τις Greek Beauty Bloggers για το υπέροχο αυτό event.
























Φιλιά Πολλά!!
Βάσω~Πόπη.


Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Σας ευχαριστούμε πάρα μα πάρα πολύ.!!!

Με την βοήθεια σας και την στήριξή σας είμαστε ανάμεσα στα 10 πιο δημοφιλή blog.Και όπως ξέρετε θα παραβρεθούμε στο Pre-Summer event που διοργανώνει η Lierac & το Parapharmacie.gr.!!
Το πιο ωραίο όμως είναι ότι κάποια από εσάς θα έρθει μαζί μας.Δεν έχουμε σκεφτεί ακόμα τον τρόπο επιλογής μιας  follower. Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχουμε πιστέψει ακόμα και έχουμε τρελαθεί από την χαρά μας . Πιστεύω αύριο η την πέμπτη να σας ενημερώσουμε είτε εδώ είτε στην σελίδα μας. Μέχρι τότε να σας ευχαριστήσουμε ξανά και ξανά και ξανά και να σας πούμε ότι σας αγαπάμε πολυυυυυυυ...!!!!
Πολλά πολλά φιλιά ...!!
ΠΟΠΗ~ΒΑΣΩ

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

BeautyTestBox Μαρτίου.

Γεια σας πανέμορφες μου.Τι κάνετε; Από ότι καταλαβαίνετε το BeautyTestBox τείνει να γίνει συνήθεια. Πριν λίγες μέρες ήρθε το δεύτερο κουτάκι από την εταιρία.Είμαστε πολύ ευχαριστημένες από το πρώτο γι' αυτό είπαμε να συνεχίσουμε και για τους υπόλοιπους μήνες.Πριν όμως σας δείξουμε το δικό μας κουτάκι για αυτόν τον μήνα θα ήθελα να πω δυο πραγματάκια.!!
Αν κάποια εταιρεία από τις τόσες που υπάρχουν στο χώρο,διαβάσει αυτό το ποστ καλό θα ήταν να σκεφτεί πολύ σοβαρά το θέμα να μπει στα κουτάκια του BeautyTestBox.Ο λόγος που το αναφέρω είναι ότι και την ενέργεια αυτή θα βοηθήσει άλλα και εμάς να γνωρίσουμε καλύτερα τα προϊόντα τους.Μην ξεχνάμε ότι κάτι παρόμοιο δεν υπάρχει στην Ελλάδα και καλό είναι να το στηρίξουμε  όλοι μαζί.! Τώρα το δεύτερο που θέλω να σας πω είναι το εξής.Γνωρίζετε για την exclusivebeauty;;;Σε αυτήν την έκθεση λοιπόν θα είναι και το beautytestbox και σίγουρα θα είμαστε  όλοι εκεί  bloggers και όχι μόνο . Για όσους δεν ξέρουν για αυτό το μαγικό κουτάκι τώρα είναι ευκαιρία στην έκθεση να το γνωρίσουν από κοντά και σίγουρα θα το λατρέψουν.! Πάμε τώρα να δούμε τα δικά μας πανέμορφα καλούδια.!
 

 Μανό Jessica Street Swagger 691

 lip gloss BEAUTY IS LIFE VENISE 24W

 Γρήγορο στεγνωτικό νυχιών Seche VITE

Μεταλλική σκιά λάμψης The Balm cosmetics

 HARNN Cympopogon Hair Contitioner


1 φακελάκι DR. SCHELLER NATURAL μάσκα ομορφιάς
Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό είναι ενημερωτικό το κουτάκι το αγοράσαμε με δικά μας χρήματα ..!!
Ευχαριστούμε πολύ BeautyTestBox! Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα!
Φιλάκια πολλά!
Βάσω~Πόπη.

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Thank you cosmetics.!







Αρώματα,αιθέρια έλαια,φυτικά συστατικά,υπέροχες συσκευασίες και καλή τιμή για την ποιότητα προϊόντων Thank You Cosmetics.Έτσι λοιπόν μπορώ να περιγράψω την εμπειρία που έζησα την Πέμπτη που μας πέρασε στη συνάντηση -εκδήλωση- της παραπάνω εταιρίας.Γνώρισα υπέροχους ανθρώπους κι έμαθα πολύ σημαντικά πράγματα.Επίσης η ιδιοκτήτρια της εταιρίας Ελευθερία Gigi Μιχαηλίδη μας  έδωσε συμβουλές για το πως να ήμαστε όμορφες και υγιής την άνοιξη.Ύστερα μας έδωσε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε και να μυρίσουμε  μερικά από τα προϊόντα και μας άρεσαν πάρα πολύ.Στις επόμενες συναντήσεις σας συνιστώ να πάτε διότι θα περάσετε πάρα πολύ ωραία.Τέλος λίγο πριν φύγουμε μας έδωσε ένα  δωράκι το οποίο,η αλήθεια είναι ότι το έχουμε δοκιμάσει κιόλας . Συγκεκριμένα το δώρο μας είναι μια μάσκα για το τριχωτό της κεφαλής και για τα μαλλιά με δαφνέλαιο και βιταμίνη Ε,και σας πληροφορούμε πως είναι εξαιρετικό.Ααααα ξεχάσαμε να σας πούμε πως υπήρχε ένας πολύ νόστιμος μπουφές.


 Παρακάτω σας παραθέτουμε μερικές φωτογραφίες...!!!


     Ας ξεκινήσουμε από τον μπουφέ..!
                                                                       
   Και εδώ τα προϊόντα πολύ όμορφα τακτοποιημένα.!

Και εδώ.......

Υπέροχες συσκευασίες...!!!

          Δεν είναι τέλειες?;?;?;

Τα δωράκια μας στη σειρά...!!!  

Και τα δώρα στο σπίτι...!!!
    Ευχαριστούμε πολύ...!!! 
Πόπη~Βάσω 
                                            








Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Εμπειρία Mastic Spa #2

   Γεια σας και πάλι! Μετά από τόσο καιρό ήρθε η ώρα να φτιάξω και εγώ ένα post. Συγκερκριμένα ένα review για το σαμπουαν μαλλιών Mastic Spa!!Πριν σας πω τις απόψεις μου θα σας πω κάποια πράγματα σχετικά με αυτό.Κατά αρχάς περιέχει μαστίχα, μαστιχέλαιο, αγνό Ελαιόλαδο κ.α. Η αντιβακτηριδιακή δράση της  μαστίχας   εισχωρεί στο εσωτερικό της τρίχας και την ενυδατώνει ενώ παράλληλα την τρέφει εσωτερικά, δημιουργώντας ένα φυσικό σαμπουάν απαλό, για χρήση σε όλους τους τύπους μαλλιών. 


   Κατά τη γνώμη μου είναι ένα πολύ καλό σαμπουάν το οποίο είναι ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών, ακόμη και για τα λιπαρά μαλλιά.Όλοι ξέρουν ότι τα λιπαρά μαλλιά θέλουν μια ιδική φροντίδα!Το άρωμα της μαστίχας που μένει δεν είναι έντονο αλλά είναι πολύ διακριτικό.



Αρνητικά.
Προσωπικά θα ήθελα να είναι μεγαλύτερη η ποσότητα ή λίγο χαμηλότερη η τιμή αλλά και πάλι όπως αναφέραμε στο προηγούμενο ποστ μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις συνεχείς προσφορές του Mastic Spa.

Ευχαριστούμε πολύ.
Φιλιά πολλά.
~Βάσω~

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Εμπειρία Mastic Spa #1




Γεια σας κορίτσια μου τι κάνετε;Θυμάστε που σας είπα ότι παραλάβαμε κάποια προϊόντα mastic spa; Ε σήμερα λοιπόν θα σας πούμε την εμπειρία μας για το πρώτο προϊόν και σιγά σιγά όπως τα χρησιμοποιήσουμε θα μιλήσουμε για όλα.Πριν ξεκινήσουμε όμως ας δούμε λίγο τι είναι τα mastic spa.Τα Mastic Spa αποτελούν την πιο καινοτόμο ελληνική πρόταση στο χώρο των φυσικών και βιολογικών καλλυντικών.

Πρόδρομοι στην εφαρμογή της μαστίχας στην Κοσμετολογία είναι από το 1875 τα Εργαστήρια Σόδης που αξιοποιώντας τις δράσεις της δημιούργησαν ολοκληρωμένες σειρές προσωπικής – φυσικής περιποίησης.

• Αντιμικροβιακή, αντιμυκητιακή και αντιφλεγμονώδης δράση,
• Αναπλαστικές και ενυδατικές ιδιότητες,
• Συμβάλλει στην στοματική υγιεινή,
• Παρέχει ομπρέλα προστασίας κατά της βλαβερής ηλιακής ακτινοβολίας,
• Είναι σαν φυσικό αντιοξειδωτικό κτλ.

Όλα αυτά λοιπόν είναι αποτέλεσμα της Μαστίχας.Πάμε τώρα να δούμε τα δικά μας καλούδια.!


#1 Οδοντόκρεμα


Στο πακέτο εκτός των άλλων υπήρχε και μια οδοντόκρεμα,και όπως καταλαβαίνετε ήταν και το πρώτο που τέλειωσε διότι το χρησιμοποίησε όλοι η οικογένεια..!!
Αν μου έλεγε κάποιος ότι η μαστίχα λευκαίνει τα δόντια εγώ θα γελούσα μαζί του..!!!Εγώ ξέρω ότι τη μαστίχα άλλοι την τρώνε και ότι άλλοι  την πίνουν...λάθος...λάθος... τώρα έμαθα ότι η χρήση της είναι πολύ μεγάλη.Σε συνδυασμό με τα φυτικά συστατικά τα οποία λευκαίνουν τα δόντια χωρίς να χαλάνε το σμάλτο τους η MASTIC DENT WHITENING καταπολεμά την τερηδόνα και μας δίνει ένα απίστευτα λευκό χαμόγελο.Επίσης για αυτούς που τους αρέσει η μαστίχα έχει καταπληκτική γεύση,για όσους δεν αρέσει η μαστίχα μην ανησυχούν γιατί μετά από λίγο η αίσθηση φρεσκάδας και η καθαρή αναπνοή μειώνουν την έντονη γεύση της μαστίχας.Εμείς πάντως θα τη χρησιμοποιούμε σίγουρα γιατί μας άρεσε πάρα πολύ...!!!

ΑΡΝΗΤΙΚΑ 
Ίσως το μόνο αρνητικό που βρήκαμε εμείς είναι η λίγο τιμή της,τα MASTIC SPA όμως καθημερινά κάνουν μεγάλες προσφορές επομένως καλό είναι να τις εκμεταλλευόμαστε..!!
Αυτή είναι η δική μας εμπειρία από την οδοντόκρεμα MASTIC DENT WHITENING και σας την συνιστούμε ανεπιφύλαχτα.

Τα λέμε στο επόμενο ποστ φιλάκια.
Πόπη~Βάσω.

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

~Beauty My life~ + "Οπτικά Υπέρυθρον" = Giveaway~


Γεια σας! Τι κάνατε; Θυμάστε την υπόσχεση που σας είχαμε δώσει; Σας είχαμε πει ότι οι διαγωνισμοί στο ~Beauty My life~ δεν τελειώνουν ποτέ! Ετοιμάσαμε για σας, τις φίλες και τους φίλους του ~Beauty My life~, έναν νέο διαγωνισμό για τα μάτια σας μόνο.Δεν είναι καλλυντικά.Δεν είναι αρώματα.Μπορείτε να φανταστείτε τι είναι; Μμμμμ καλά το σκεφτήκατε. Είναι ένας διαγωνισμός με δώρο γυαλιά ηλίου. Σε συνεργασία με τα "Οπτικά Υπέρυθρον" και δύο πολύ καλούς μας φίλους. Το κατάστημα χαρίζει δύο πολύ ωραία ζευγάρια γυαλιά ηλίου σε εσάς.Το ένα ζευγάρι είναι 3Guys γυναικείο. Ο σκελετός είναι κοκάλινος και ο φακός καφέ degrade. Το άλλο ζευγάρι είναι Marasil παιδικά γυαλιά.Είναι ροζ με πολωτικούς φακούς.


                                     
Όροι διαγωνισμού:

  • Like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Like στη σελίδα του Υπέρυθρον στο Facebook
  • Μέλος στο ~Beauty My life~
  • Μου αρέσει και κοινοποίηση την ανάρτηση του διαγωνισμού στη σελίδα του ~Beauty My life~  στο Facebook.(Δεν θέλω ζαβολιές!!)
Οι νικητές αν βρίσκονται στην Αθήνα θα παραλάβουν τα γυαλιά από το κατάστημα.Διαφορετικά θα σταλούν με έξοδα του "Οπτικα Υπέρυθρον".

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Μαρτίου.


 Φιλάκια

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013




Γεια σας ομορφιές μου τι κάνετε; Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη γιατί σήμερα ήρθε το δικό μας κουτάκι από το BEAUTY TEST BOX και ήθελα να σας το δείξω...!!!
Καταρχήν να σας πω τι ακριβώς είναι αυτό, μερικοί  από εσάς ξέρετε ότι στο εξωτερικό η ενέργεια αυτή γίνετε εδώ και πολύ καιρό. Είναι μια εταιρία λοιπόν η οποία σου δίνει την δυνατότητα να δοκιμάσεις προϊόντα μόνο με 10 ευρώ τον μήνα  λεπτομέρειες στο πως θα γίνει κάποιος συνδρομητής θα βρείτε εδώ http://www.beautytestbox.com/
Ας δούμε τώρα το δικό μας πακέτο, αυτό που είναι υπέροχο με την πρώτη ματιά είναι το κουτάκι το όποιο είναι μια μικρή συρταριέρα (ότι πρέπει για τις κόρες μου)Τα πραγματάκια που είχε μέσα ήταν 7 και όπως καταλαβαίνετε ξετρελαθήκαμε.. είναι λοιπόν τα εξής ..!!
  • Αποσμητική κρέμα ποδιών Gewohl
  • Μανό Lasplash Orange Delight 12036
  • Μολυβί ματιών Lasplash E01 black
  • 3 Φακελάκια Gerard's Silver Line
  • Λοσιόν σώματος Greenyard
  • Συμπύκνωνα ενυδάτωσης SANS SOUCIS Moisture Deep
  • Olivia Σαπούνι γλυκερίνης για το σώμα 
Αυτά είναι τα πραγματάκια μας και είμαστε πολύ χαρούμενες και εγώ και η Βασιλική διότι θα τα χρησιμοποιήσουμε και οι δύο,δεν θα σας μιλήσω ξεχωριστά για το καθένα πρέπει πρώτα να τα δοκιμάσουμε και μετά να σας πούμε λεπτομέρειες...!!!
Πάντως εμείς θα το συνεχίσουμε και του επόμενους μήνες και σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα..!!
Μια άποψη που θα ήθελα εγώ προσωπικά να εκφράσω για την όλη ενέργεια, καλό θα ήταν όλες οι εταιρίες καλλυντικών να προσφέρουν τα προϊόντα τους χωρίς ενδοιασμούς, έτσι και εμείς σαν καταναλωτές θα έχουμε μια καλύτερη άποψη πριν αγοράσουμε οτιδήποτε...!
Δείτε και μερικές φωτογραφίες.
Τα λέμε στο επόμενο ποστ πολλά φιλάκια..!!!
                                                          Πόπη ~ Βάσω 




Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

   
   Καλησπέεεεερα ομορφιές μου! Έχουμε φτάσει στο τέλος του 3ου διαγωνισμού μας......Μετά από κόπους αρκετών ωρών καταφέραμε να βγάλουμε τους (τελικά) τρεις νικητές του διαγωνισμού μας. Πριν σας πω τους νικητές να σας βεβαιώσω ότι όσοι δεν κερδίσατε  θα έχετε εκπλήξεις από νέους διαγωνισμούς.Οι διαγωνισμοί στο ~Beauty My life ~ δεν τελειώνουν ποτέ!Να σας ευχαριστήσουμε όλους για τη συμμετοχή σας,και το ''Εσθίρ'' για τα υπέροχα δώρα του.

Οι νικητές λοιπόν είναι......... 
  •  Ευγενία Τσαρμποπούλου.
  •  Esther George
  •  Efi Beauty
Συγχαρητήρια και στις τρεις σας.Σας έχουμε στείλει e-mail και περιμένουμε απάντηση σε 48 ώρες. Εάν δεν λάβουμε απάντηση θα ξανακάνουμε την κλήρωση.
a Rafflecopter giveaway

Βάσω~Πόπη