Ποιες είμαστε;


Γεια σας. Καλώς ήρθατε στο blog μας. Για να βρίσκεστε σε αυτή τη σελίδα σημαίνει ότι επισκεφθήκατε το blog μας. Ευχαριστούμε πολύ. Εμείς είμαστε η Πόπη και η Βασιλική, μαμά και κόρη.Αυτό το blog το φτιάξαμε γιατί μας διακατέχει ένα τρελό πάθος για όμορφη  υγεία & ζωή!!!Μοιραζόμαστε μεταξύ μας τα πάντα. Προσπαθούμε κάθε μέρα να μαθαίνουμε νέα πράγματα για την ομορφιά και οτιδήποτε γύρω από αυτή. Μας αρέσει να μοιραζόμαστε απόψεις για προϊόντα,tips,reviews, αγορές, προσφορές, ό,τι νέο και ωραίο υπάρχει και πολλά άλλα!!


Πόπη:
Γεια σας, το όνομά μου είναι Πόπη και είμαι η μαμά του blog. Έχω τρεις κόρες και έναν σύζυγο. Μου αρέσει να ασχολούμαι με την περιποίηση και γενικότερα με την ομορφιά. Δεν δουλεύω και ασχολούμαι με την καθαριότητα του σπιτιού και την ανατροφή των παιδιών. Με το blog ξεφεύγω από την πραγματικότητα και βρίσκομαι πλέον στον κόσμο της ομορφιάς. Μου αρέσει να ασχολούμαι με αυτό γιατί είναι κάτι διαφορετικό από ότι είχα συνηθίσει.

Βάσω:
Γεια σας. Είμαι η Βάσω και είμαι η κόρη της παρέας. Είμαι μαθήτρια και μου αρέσει να μαθαίνω και να ανακαλύπτω κάθε μέρα νέα πράγματα για την ομορφιά. Στο blog παίζω συχνά τον ρόλο του συντάκτη/συγγραφέα. Μου αρέσει να πληροφορούμαι για θέματα γύρω από την ομορφιά και να τα μοιράζομαι με εσάς και με τις φίλες μου. Όταν έρθει η ώρα θέλω να σπουδάσω Εγκληματολογία. Κάνω μαθήματα μουσικής, λατρεύω τα ταξίδια, μου αρέσει να μαθαίνω νέες γλώσσες και να χορεύω(συνολικά έχω κάνει 10 χρόνια χορό). Εκτός από το μακιγιάζ άλλη μεγάλη μου αγάπη είναι τα κοσμήματα-ιδιαίτερα τα δαχτυλίδια.Ελπίζουμε να περάσετε ωραία μαζί μας!