Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013




Γεια σας ομορφιές μου τι κάνετε; Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη γιατί σήμερα ήρθε το δικό μας κουτάκι από το BEAUTY TEST BOX και ήθελα να σας το δείξω...!!!
Καταρχήν να σας πω τι ακριβώς είναι αυτό, μερικοί  από εσάς ξέρετε ότι στο εξωτερικό η ενέργεια αυτή γίνετε εδώ και πολύ καιρό. Είναι μια εταιρία λοιπόν η οποία σου δίνει την δυνατότητα να δοκιμάσεις προϊόντα μόνο με 10 ευρώ τον μήνα  λεπτομέρειες στο πως θα γίνει κάποιος συνδρομητής θα βρείτε εδώ http://www.beautytestbox.com/
Ας δούμε τώρα το δικό μας πακέτο, αυτό που είναι υπέροχο με την πρώτη ματιά είναι το κουτάκι το όποιο είναι μια μικρή συρταριέρα (ότι πρέπει για τις κόρες μου)Τα πραγματάκια που είχε μέσα ήταν 7 και όπως καταλαβαίνετε ξετρελαθήκαμε.. είναι λοιπόν τα εξής ..!!
  • Αποσμητική κρέμα ποδιών Gewohl
  • Μανό Lasplash Orange Delight 12036
  • Μολυβί ματιών Lasplash E01 black
  • 3 Φακελάκια Gerard's Silver Line
  • Λοσιόν σώματος Greenyard
  • Συμπύκνωνα ενυδάτωσης SANS SOUCIS Moisture Deep
  • Olivia Σαπούνι γλυκερίνης για το σώμα 
Αυτά είναι τα πραγματάκια μας και είμαστε πολύ χαρούμενες και εγώ και η Βασιλική διότι θα τα χρησιμοποιήσουμε και οι δύο,δεν θα σας μιλήσω ξεχωριστά για το καθένα πρέπει πρώτα να τα δοκιμάσουμε και μετά να σας πούμε λεπτομέρειες...!!!
Πάντως εμείς θα το συνεχίσουμε και του επόμενους μήνες και σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα..!!
Μια άποψη που θα ήθελα εγώ προσωπικά να εκφράσω για την όλη ενέργεια, καλό θα ήταν όλες οι εταιρίες καλλυντικών να προσφέρουν τα προϊόντα τους χωρίς ενδοιασμούς, έτσι και εμείς σαν καταναλωτές θα έχουμε μια καλύτερη άποψη πριν αγοράσουμε οτιδήποτε...!
Δείτε και μερικές φωτογραφίες.
Τα λέμε στο επόμενο ποστ πολλά φιλάκια..!!!
                                                          Πόπη ~ Βάσω 




2 σχόλια:

  1. Πέρα από τα καλλυντικά που φαίνονται άψογα μου αρέσει πολύ η συσκευασία!!! Πολύ πρωτότυπη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολύ ωραία τα πραγματάκια!!και το κουτάκι είναι πολύ ωραίο όντως!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή