Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

LIERAC Hellas και parapharmacie.gr event!

Ομορφιές μου! Τι κάνετε σήμερα; Μπαίνει και ο καινούριος μήνας σε λίγο έρχονται και οι διακοπές του Πάσχα! Όλα πολύ ωραία. Μην ξεχάσω να σας πω ότι εγώ {η Βάσω δηλαδή} φεύγω σε λίγες μέρες για την Ιταλία.Από εκεί σκέφτομαι να κάνω και το πρώτο μας βιντεάκι. Έχετε στο νου σας κάποια αξιοθέατα τα οποία θα άξιζε να επισκεφτώ;  Ή ακόμα καλύτερα μήπως έχετε κάποια συγκεκριμένη απαίτηση για το 1ο μας βίντεο; Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα σας φτιάξω και ένα ποστ με τα αξιοθέατα εκεί.Ας μπούμε στο θέμα μας τώρα.

Το Σάββατο παρευρεθήκαμε στο event της LIERAC Hellas, της parapharmacie.gr και των Greek Beauty Bloggers. Ήταν ένα event για τις 10 πιο δημοφιλή bloggers.Καταρχάς η παρουσίαση των προϊόντων ήταν πολύ ωραία. Είδαμε και μάθαμε πράγματα τα οποία δεν γνωρίζαμε ή πολύ απλά εάν δεν ενδιαφερόμασταν κανένας δεν θα μας εξηγούσε. Μας παρουσίασαν τη σειρά SUNIFIC της LIERAC. Οι άνθρωποι του καταστήματος ήταν πολύ ευγενικοί μαζί μας και πραγματικά δεν έχουμε ξαναεπισκευθεί φαρμακείο το οποίο να είναι τόσο φιλικοί μαζί μας. Μας εξηγούσαν ότι ρωτούσαμε χωρίς να δυσανασχετούν αλλά και χωρίς να δείχνουν ότι ίσως τους κουράσαμε. Καταλάβαιναν πότε θέλαμε να μιλήσουμε μόνες μας και πότε χρειαζόμασταν τη βοήθειά τους. Είναι ευχάριστοι άνθρωποι με το χαμόγελο στα χείλη-κάτι που είναι απαραίτητο στις μέρες μας-.Σας ευχαριστούμε πολύ όλους μαζί και τον καθένα ξεχωριστά!!

Όσον αφορά τα προϊόντα της LIERAC θα θέλαμε στο μέλλον να δοκιμάσουμε κάποια από αυτά και να σας πούμε τη γνώμη μας. Πιο κάτω θα δείτε και φωτογραφίες με τη follower που μας ακολούθησε. Το όνομα της είναι Ράνια και είναι μια υπέροχη κοπέλα, χαμογελαστή,γλυκύτατη. Θα χαρούμε πολύ να την ξαναδούμε. Ευχαριστούμε τη Ράνια που ήρθε μαζί μας, τη LIERAC Hellas , το parapharmacie.gr και τις Greek Beauty Bloggers για το υπέροχο αυτό event.
























Φιλιά Πολλά!!
Βάσω~Πόπη.


11 σχόλια:

  1. Καλησπερα! Τι ωραια ...σας ζηλευω λιγακι...αλλα αυτο ειναι . Ολες κουκλες ...ωραια προιοντα ... φιλακια . Καλο βραδυ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε Τάνια μου για τα καλά σου λόγια!! <3

      Διαγραφή
  2. Αχ Ιταλια ...δουλευα 2 χρονια εκει ... ωραια . BELLISSIMA . Βενετια ειναι ρομαντικη.... ...Φλορεντια , Ραβεννα ,Μπολονια .....σε τι πολη θα μενεις ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ θα πάω στη Ρώμη , τη Φλωρεντία, το Βατικανό και Πομπηία. Πιστεύω ότι θα είναι τέλεια!!

      Διαγραφή
    2. Roma- Colosseum ,Fontana di Trevi,Pantheonul ,Piazza di Spagna,Basilica San Pietro in Vincoli, Vatican- Musei Vaticani -Capela Sixtina . Ποσες μερες θα εισαι στη Ρωμη ;

      Διαγραφή
  3. Αχ με συγκινήσατε κοριτσάκια μου με τα καλά σας λόγια!!!!!!!! Εγώ ευχαριστώ για την όμορφη εμπειρία!!!! Ανυπομονώ να σας δω ξανά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ όμορφο το blog σου μόλις έγινα μέλος.....
    Αν θέλεις πέρνα μια βολτίτσα και από το δικό μου blog http://zoydaki1985.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. beautiful! <3 love those photos sooo much *__*

    like that post and your whole blog, too. follow u now :

    ΑπάντησηΔιαγραφή