Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Εμπειρία Mastic Spa #1




Γεια σας κορίτσια μου τι κάνετε;Θυμάστε που σας είπα ότι παραλάβαμε κάποια προϊόντα mastic spa; Ε σήμερα λοιπόν θα σας πούμε την εμπειρία μας για το πρώτο προϊόν και σιγά σιγά όπως τα χρησιμοποιήσουμε θα μιλήσουμε για όλα.Πριν ξεκινήσουμε όμως ας δούμε λίγο τι είναι τα mastic spa.Τα Mastic Spa αποτελούν την πιο καινοτόμο ελληνική πρόταση στο χώρο των φυσικών και βιολογικών καλλυντικών.

Πρόδρομοι στην εφαρμογή της μαστίχας στην Κοσμετολογία είναι από το 1875 τα Εργαστήρια Σόδης που αξιοποιώντας τις δράσεις της δημιούργησαν ολοκληρωμένες σειρές προσωπικής – φυσικής περιποίησης.

• Αντιμικροβιακή, αντιμυκητιακή και αντιφλεγμονώδης δράση,
• Αναπλαστικές και ενυδατικές ιδιότητες,
• Συμβάλλει στην στοματική υγιεινή,
• Παρέχει ομπρέλα προστασίας κατά της βλαβερής ηλιακής ακτινοβολίας,
• Είναι σαν φυσικό αντιοξειδωτικό κτλ.

Όλα αυτά λοιπόν είναι αποτέλεσμα της Μαστίχας.Πάμε τώρα να δούμε τα δικά μας καλούδια.!


#1 Οδοντόκρεμα


Στο πακέτο εκτός των άλλων υπήρχε και μια οδοντόκρεμα,και όπως καταλαβαίνετε ήταν και το πρώτο που τέλειωσε διότι το χρησιμοποίησε όλοι η οικογένεια..!!
Αν μου έλεγε κάποιος ότι η μαστίχα λευκαίνει τα δόντια εγώ θα γελούσα μαζί του..!!!Εγώ ξέρω ότι τη μαστίχα άλλοι την τρώνε και ότι άλλοι  την πίνουν...λάθος...λάθος... τώρα έμαθα ότι η χρήση της είναι πολύ μεγάλη.Σε συνδυασμό με τα φυτικά συστατικά τα οποία λευκαίνουν τα δόντια χωρίς να χαλάνε το σμάλτο τους η MASTIC DENT WHITENING καταπολεμά την τερηδόνα και μας δίνει ένα απίστευτα λευκό χαμόγελο.Επίσης για αυτούς που τους αρέσει η μαστίχα έχει καταπληκτική γεύση,για όσους δεν αρέσει η μαστίχα μην ανησυχούν γιατί μετά από λίγο η αίσθηση φρεσκάδας και η καθαρή αναπνοή μειώνουν την έντονη γεύση της μαστίχας.Εμείς πάντως θα τη χρησιμοποιούμε σίγουρα γιατί μας άρεσε πάρα πολύ...!!!

ΑΡΝΗΤΙΚΑ 
Ίσως το μόνο αρνητικό που βρήκαμε εμείς είναι η λίγο τιμή της,τα MASTIC SPA όμως καθημερινά κάνουν μεγάλες προσφορές επομένως καλό είναι να τις εκμεταλλευόμαστε..!!
Αυτή είναι η δική μας εμπειρία από την οδοντόκρεμα MASTIC DENT WHITENING και σας την συνιστούμε ανεπιφύλαχτα.

Τα λέμε στο επόμενο ποστ φιλάκια.
Πόπη~Βάσω.

5 σχόλια:

  1. Καλησπερα! Συμφωνω απολυτα- τελεια προιοντα ...αλλα εγω τα αγοραζω μονο οταν εχουν προσφορες. ...η οταν ειναι δωρο στα περιοδικα. Αξιζουν ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολύ ωραίο το blog σου..σε ακολουθώ εδώ και στο facebook..αν θες ρίξε και εσύ μια ματιά στα δικά μου..
    blog:alldaybeautiful.blogspot.gr
    facebook:alldaybeautiful

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανυπομονώ να την δοκιμάσω!! ^_^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι όντως πολύ καλή αξίζει να την δοκιμάσεις..!!
    Ευχαριστούμε για το σχόλιο Χριστίνα...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή