Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Εμπειρία Mastic Spa #2

   Γεια σας και πάλι! Μετά από τόσο καιρό ήρθε η ώρα να φτιάξω και εγώ ένα post. Συγκερκριμένα ένα review για το σαμπουαν μαλλιών Mastic Spa!!Πριν σας πω τις απόψεις μου θα σας πω κάποια πράγματα σχετικά με αυτό.Κατά αρχάς περιέχει μαστίχα, μαστιχέλαιο, αγνό Ελαιόλαδο κ.α. Η αντιβακτηριδιακή δράση της  μαστίχας   εισχωρεί στο εσωτερικό της τρίχας και την ενυδατώνει ενώ παράλληλα την τρέφει εσωτερικά, δημιουργώντας ένα φυσικό σαμπουάν απαλό, για χρήση σε όλους τους τύπους μαλλιών. 


   Κατά τη γνώμη μου είναι ένα πολύ καλό σαμπουάν το οποίο είναι ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών, ακόμη και για τα λιπαρά μαλλιά.Όλοι ξέρουν ότι τα λιπαρά μαλλιά θέλουν μια ιδική φροντίδα!Το άρωμα της μαστίχας που μένει δεν είναι έντονο αλλά είναι πολύ διακριτικό.



Αρνητικά.
Προσωπικά θα ήθελα να είναι μεγαλύτερη η ποσότητα ή λίγο χαμηλότερη η τιμή αλλά και πάλι όπως αναφέραμε στο προηγούμενο ποστ μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις συνεχείς προσφορές του Mastic Spa.

Ευχαριστούμε πολύ.
Φιλιά πολλά.
~Βάσω~

2 σχόλια:

  1. η αλήθεια είναι ότι προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει κανένα σαμπουάν από την συγκεκριμένη εταιρεία! μετά από αυτή όμως την δοκιμή σου μάλλον θα πάρω να δοκιμάσω κι εγώ! θα χαρώ πολύ να σε δω στο blog μου! www.beautywitholga.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτό το σαμπουάν είναι η λατρεία μου!
    πεθαίνω γι'αυτο το άρωμα ^_^

    ΑπάντησηΔιαγραφή