Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Review :Red water



Γεια σας κούκλες τι μου κάνετε?

Εμείς δόξα το Θεό καλά.... σήμερα κορίτσια θα μιλήσουμε για περιποίηση προσώπου και σώματος,θα σας πούμε για μια εταιρία που ούτε εγώ την ήξερα ούτε και η Βασιλική.!
Διαβάζοντας λοιπόν ένα ποστ σε κάποιο άλλο blog { http://cuteandgirlydms.blogspot.com/} ανακάλυψα την Red-Water-Natural-Cosmetics και λέω τι είναι αυτό?πρέπει να το δω καλύτερα......
Αρχικά να σας πω ότι μου έκαναν εντύπωση οι συσκευασίες τους..και το ότι είναι Ελληνικό προϊόν
και δεν το ήξερα...ήταν ο λόγος που αγόρασα κάποια πράγματα....!!!!
Πήρα λοιπόν τα παρακάτω, ένα σετ με μινιατούρες...{σετ ταξιδιού δηλαδή μιας και τρελαίνομαι για οτιδήποτε κυκλοφορεί σε μινιατούρα}το όποιο περιείχε τα εξής Face Foaming Cleansing Gel, 24hour Balancing Face Cream, Face Scrub, Face Mask & Eye Cream...και επίσης μια κρέμα σώματός Body butter almond & olive oil ...!!
Να σας πω ότι μου κόστισαν 32 ευρώ περίπου και μου έστειλαν και κάποια δείγματα μαζί με την παραγγελία μου..!
Τώρα τι μου άρεσε και τι όχι στα προϊόντα προσώπου:
Μου άρεσε πολύ το Face Foaming Cleansing Gel,ωραίο άρωμα και ωραίο αποτέλεσμα, η κρέμα προσώπου καλή θα την ήθελα όμως λίγο ποιο παχύρρευστη όχι τόσο αραιή,το scrup αρκετά καλό και πολύ καθαριστικό,η μάσκα είναι πάρα πολύ καλή και απλώνεται πολύ εύκολα.
Όσον αφορά τα δείγματα η κρέμα ματιών μου άρεσε θα την ήθελα όμως και αυτή λίγο ποιο πηχτή τα υπόλοιπα δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα,μετά από χρήση ένός μήνα περίπου είμαι αρκετά ευχαριστημένη.Για την κρέμα σώματος θα ήθελα να πω ότι έχει ωραίο άρωμα το οποίο κρατάει, ενυδατώνει,και θρέφει την επιδερμίδα,αυτή αντίθετα όμως είναι πολύ πηχτή και δεν απλώνετε τόσο εύκολα.Αυτά είχα να σας πω για τα προϊόντα red-water. Αν θέλετε να με ρωτήσετε κάτι για αυτά που έχω χρησιμοποιήσει ευχαρίστως να σας το πω...!!!
Α ξέχασα να σας πω ότι πήρα και 4 μικρά αφρόλουτρα 50mlτο καθένα τα όποια ήταν φανταστικά και μύριζαν υπέροχα
Ποιο κάτω θα δείτε φωτογραφίες όπως ήταν όταν τα παρέλαβα..!!



Η κρέμα σώματος...

Το σετ ταξιδιού...

 Και εδώ όλα μαζί....
Θέλω να σας πω ότι το ποστ δεν είναι διαφημιστικό διότι τα αγόρασα με δικά μου χρήματα 
και είναι η άποψή μου ειλικρινά...!!!
Φιλάκια μέχρι το επόμενο ποστ.! 
Πόπη~Βάσω

4 σχόλια:

  1. Καλημερα! Καλη εβδομαδα ! Eγω θα ηθελα απο ολα αυτα μονο το Face Foaming Cleansing Gel. Τι τιμη εχει αυτο ; Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τάνια μου καλησπέρα. Δυστυχώς δεν ξέρω τιμή για το σαπουνάκι,γιατί εμείς το πηραμε μαζί με τα άλλα!! Στο site τους μπορεί να υπάρχει η τιμή.

      Διαγραφή
  2. εγω φταιω για την αγορα ε? =) χαιρομαι που σας αρεσαν κ ελπιζω να μην απογοητευτήκατε .... =)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το site σου το παρακολουθούμε πολύ καιρό και μια μέρα πέσαμε σε μία σχετική ανάρτηση.Μας άρεσαν πολυ και έτσι αποφασίσαμε να γοράσουμε κάποια πράγματα <3

      Διαγραφή