Σάββατο 13 Απριλίου 2013

                                                  Αδυνάτισμα bioten.!


Γεια σας,γεια σας όμορφες.!Σήμερα κορίτσια θα μιλήσουμε για μία γυναικεία υπόθεση..ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ...!!!!Δεν ξέρω εσείς τη λέτε εγώ όμως βλέπω ότι το καλοκαίρι έφτασε.Και τη θέλει το καλοκαίρι;;; Θέλει να δείξουμε τα ατέλειωτα κορμιά μας...αλλά χωρίς κυτταρίτιδα και φυσικά πιο αδύνατα. Εδώ λοιπόν έρχεται η bioten να σώσει την κατάσταση.Πριν λίγο καιρό παραλάβαμε ένα προϊόν κατά της κυτταρίτιδας bioten και όπως καταλαβαίνετε η Βασιλική δεν το έχει ιδιαίτερη ανάγκη (ακόμα) έτσι το δοκίμασα εγώ.Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα δοκιμάσει ποτέ κάποιο προϊόν bioten για το σώμα και τώρα ήταν ευκαιρία. Καταρχήν να σας πω ότι μιλάμε για τον Εντατικό ορό κατά της κυτταρίτιδας bioten BODYSHARE.!Αποτελείτε από ένα σύμπλεγμα φυσικών και ενεργών συστατικών που καταπολεμούν την όψη "φλοιού πορτοκαλιού" και συσφίγγουν το δέρμα μας , επίσης είναι πολύ οικονομικό. Τώρα πως το είδα εγώ; Έμενα μου άρεσε πολύ και θα σας πω αμέσως γιατί. #1 Έχει πολύ βολική συσκευασία δεν χάνεις σταγόνα.#2 Έχει ωραίο άρωμα #3 απορροφάται αμέσως και δεν κολλάει καθόλου #4 Έχει λεπτόρρευστη υφή και απλώνεται εύκολα.#5 Όταν έβαλα στο σώμα μου ένιωσα ένα ωραίο κάψιμο που σημαίνει ότι δουλεύει #6 Και τέλος έχει αποτελέσματα,βλέπεις το σώμα σε 10 μέρες να αλλάζει με σωστή χρήση πάντα..!!! Να πω και κάτι που δεν μου άρεσε;θα ήθελα να είναι λίγο πιο μεγάλη η συσκευασία.Αυτά είχα να σας πω εγώ για αυτό το προϊόν και σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα..!!Να ευχαριστήσω την bioten που μου έδωσε την ευκαιρία  να δοκιμάσω τον ορό.!! Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα bioten θα βρείτε εδώ.!Να σας πω και ένα μυστικό;εγώ την αγόρασα ξανά γιατί η πρώτη μου τέλειωσε..!!!


 

















Σας ευχαριστώ που διαβάσατε και αυτό το ποστ πολλά πολλά φιλιά.!
~ΠΟΠΗ~

7 σχόλια:

  1. nice post!! αλλά μωρέ είμαι λίγο επιφυλακτική με αυτά τα προιόντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοίτα η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν είχα δοκιμάσει ποτέ bioten.Μου άρεσε όμως πάρα πολύ ο συγκεκριμένος ορός... φιλάκια..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλω πολύ να το δοκιμάσω!!!! Δεν έχω να χάσω τίποτα!!!! Καλημέρα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σίγουρα θα το δοκιμάσω..σε ακολούθησα πίσω.Είμαι η blogger από το make-up-fashion-beauty.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εξαιρετικό ποστ!
    Το συγκεκριμένο προϊόν δεν το έχω δοκιμάσει. Δοκίμασα όμως κάποια άλλα προϊόντα από την bioten και έμεινα αρκετά ευχαριστημένη :)

    http://efilovesbeauty.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή Χρονιά! :) Λατρεύω Bioten!
    Τωρα ανακάλυψα το blog σου,είναι πολύ ωραίο!
    Ριξε μια ματια στο μπλογκ μου θα χαρω να γινεις μελος!Θα γινω κι εγω στο δικο σου εννοειται!!

    http://dimitrasopinion.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Oooh den exo dokimasei Bioten prointa, den kserw amo to exoume sto Londino!

    Filakia polla apo Londino!

    Layla xx

    www.sprinklesofstyle.co.uk

    ΑπάντησηΔιαγραφή