Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012


    concept store SHOP presents AGEMA!
  • Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου το concept store SHOP παρουσιάζει τα ενεργειακά καλλυντικά AGEMA / Αρχαία Ελληνικά Μυστικά Ομορφιάς, για τον άνδρα και την γυναίκα!

    Σας περιμένουμε όλους απο τις 13.00 - 15.00 να σας μυήσουμε στις αρχέγονες-διαδικασίες-συνταγές που χρησιμοποιούσαν οι Πρόγονοι μας!

    ****

    Η AGEMA / Αρχαία Ελληνικά Μυστικά Ομορφιάς, έχει την έδρα της στον Λύγγο Ιωαννίνων, στην ευρύτερη περιοχή της κοιλάδας της Δωδώνης, οπού πλαισιώνεται από μια διάχυτα μυστηριακή φύση από αυτοφυή φυτά που θεωρούνταν δώρα των θεών. Η ζωτική της ενέργεια διαχέεται και εξωτερικεύεται προς κάθε μορφή ζωής που περιβάλλει και περιβάλλεται, κάνοντας την περιοχή να χαρακτηρίζεται ως μια αέναη, αστήρευτη, φυσική ενεργειακή Πηγή, γι αυτό επιλέχθηκε και ως χώρος για το πρώτο, το αρχαιότερο και για πολλά χρονιά μοναδικό μαντείο.

    Με συγκεκριμένες αρχέγονες-διαδικασίες-συνταγές, οι Προγονοί μας δέχονταν από τα ολοζώντανα όντα του φυτικού βασιλείου, στην άγριά τους κατάσταση, όλες τις δυνάμεις και την κραδασμική ισχύ των αυτοφυών αυτών φυτών που ζουν στις δικές τους κοινωνίες και διαθέτουν «καθαρές πληροφορίες» και εξέχουσα συλλογική μνήμη.

    Η AGEMA "γεννήθηκε" για να σας μεταφέρει αυτά τα φυσικά καθαρά-ενεργειακά δώρα, σεβόμενη και συνεργαζόμενη απόλυτα με την φύση και τους νόμους της.

    Τα αρχέγονα-φυσικά-ενεργειακά προϊόντα της είναι ο «διαβιβαστής», ο «δίαυλος» ένωσης της ενεργειακής Πηγής της Δωδώνης με την ατομικότητά σας.

    Η AGEMA μετασχηματίζει, μεταλλάσσει, προβάλει τις αρχέγονες δομές του μεγαλείου του παρελθόντος στους «μοντέρνους», «σύγχρονους», «εξελιγμένους» καιρούς του σήμερα και του "εδώ και τώρα"...

    Η τιμή των προϊόντων AGEMA αναφέρεται στην αξία του «φυσικού» προϊόντος. Η αέναη, αστείρευτη ενέργεια που απορρέει από την κοιλάδα της Δωδώνης δεν είναι εμπορεύσιμη και σαν τέτοια χαρίζεται απλόχερα στους φίλους της AGEMA.
    www.agema.gr

2 σχόλια: