Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Review προιόντων AGEMA.!

Γεια σας ομορφιές.Την Κυριακή επισκέφθηκα την παρουσίαση καλλυντικών της εταιρείας AGEMA. Ενθουσιάστηκα πραγματικά.Εκεί δοκίμασα το καθαριστικό προσώπου Facial Wash το οποίο ερωτεύτηκα από την πρώτη κιόλας χρήση.Ο καθαρισμός προσώπου με το υγρό σαπούνι
καθαρίζει και απομακρύνει περιβαλλοντικούς ρύπους, ισορροπεί το ΡΗ, τονώνει και προετοιμάζει το πρόσωπο για την χρήση και δράση της κρέμας. Δίνει αίσθηση φρεσκάδας, δροσιάς, απαλότητας και καθαριότητας γρήγορα και εύκολα.Το προϊόν το αγόρασα και το χρησιμοποίησα στο σπίτι.Κάνει καταπληκτική δουλεία και το συστήνω ανεπιφύλακτα.Το σαπούνι δοκίμασα εγώ, η αδερφή μου και η καλύτερή μου φίλη. Η καθεμία από εμάς έχει διαφορετικό τύπο επιδερμίδας, αλλά τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και στις τρεις μας. Επίσης δοκίμασα και το ελιξίριο της σειράς.Και αυτό είναι εξίσου καλό προϊόν. Παρακάτω θα δείτε φωτογραφίες από το χώρο της παρουσίασης και τα προϊόντα:

AGEMA/Ancient Greek Beauty Secrets:
 Οι πρώτες ύλες παραγωγής των προϊόντων AGEMA:
Αυτά είναι τα δωράκια που μας έδωσαν στην παρουσίαση:
 Η καφέ συσκευασία περιέχει το σαπούνι καθαρισμού.Τα υπόλοιπα είναι δωράκια που μας έδωσαν με την αγορά μας (Facial Elixir, Facial Wash και scrub προσώπου)
 Όλα τα προϊόντα της εταιρείας AGEMA :


Ελπίζω να σας άρεσαν.
Φιλάκια.
Βάσω.                                                       





6 σχόλια:

  1. Βάσω μου! Πολύ ωραία η δημοσίευσή σου! Όντως τα προϊόντα είναι εκπληκτικά! Η συσκευασία τους μου εκανε και ιδιαίτερη εντύπωση! Και βέβαια το οτι είναι φτιαγμένα από τόσο φυσικά στοιχεία,πράγμα που ο ιδιοκτήτης της εταιρίας μας απέδειξε πίνοντας ένα προϊόν μπροστά μας!Όλη η σειρα είναι όντως μοναδική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειρήνη μου σε ευχαριστώ πολύ! Να σαι καλά !Σε περιμένω και σε άλλες παρουσιάσεις!

      Διαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ! ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ! ΜΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ.....ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ!

      Διαγραφή